Otto Berg og Mamoba tilbyder overfladebehandling i hele Danmark

En overfladebehandling af produktionsanlæg, bygninger, tanke, siloer, skibsskrog mm. kan være fornuftigt at få foretaget. En overfladebehandling får ikke bare bygningen eller anlægget til at fremstå renere og pænere, det sender også et positivt signal til omverdenen om din virksomhed. Udover det så får en overfladebehandling også din bygning eller anlæg til at leve længere. Behandlingen beskytter simpelthen det underlæggende materiale så det ikke bliver nedbrudt af vind og vejr eller høj varme/kulde alt efter hvad anlægget eller bygningen bruges til. 

Nymalede tanke

Med overfladebehandling menes der ikke blot maling. Der findes nemlig et utal af produkter til overfladebehandling med forskellige formål. Det kan eksempelvis være brandbeskyttende produkter, der sikrer at materialet underneden ikke antænder eller bliver beskadiget af meget høj varme eller åben ild på et produktionsanlæg. Det kan også være en såkaldt vinter-coating, der er skabt til at fungere som et skjold på din bygning, som holder skidt, snavs, kulde, regn og bevoksninger der kan opstå over en hårdt vinter. Særligt hvis din bygning eller anlæg ligger i nærheden af en skov eller hav, kan problemer med alger og bevoksninger være svært at komme til livs. Her hjælper en vinter-coating idet overfladen gør det svære for bevoksninger at få godt fat. I tilfældet af at skidtet har sat sig så er arbejdet med at fjerne det også langt nemmere hvis overfladen underneden har fået en god vinter-coating.

Overfladebehandling af epoxygulv udført af Mamoba

I skibsindustrien kan det også være strengt nødvendigt med en professionel coating. Det kan eksempelvis være maling med en særlig funktion, der virker alge-afvisende på den del af sproget, der er under vand. Der kan sætte sig alt muligt fast på skibets underside som ikke er til at få øje på fra havoverfladen men som altså kan være skadelig for skibets overflade da det kan forårsage rust mm. Det kan endda forsage at skibet sejler langsommere og altså skal bruge mere brandstof på at glide igennem vandet hvis der sidder en stor mængde alger og muslinger fast på skroget.

Rengøring af skibsskrog

Alle skibe skal på land og rengøres et par gange årligt og har skibet først fået en overfladebehandling foregår denne rengøring langt mere ubesværet. Det betyder at rederiet sparer tid og i sidste ende penge, idet skibet hurtigere kan komme i vandet igen efter rengøringen.

Mamoba Industrirengøring tilbyder overfladebehandling i hele Danmark.

Kommentarer